fbpx

Lasa-ne pe noi, medicii de la HM Dent sa fim artistii zambetului tau, indiferent de tratamentul stomatologic de care ai nevoie.

Bine ati venit la HM DENT! Ne concentram pentru a va face vizita la dentist mai usoara, mai accesibila si va oferim o gama larga de tratamente stomatologice generale si ortodontice pentru a va ajuta pe dvs si familia dvs sa va bucurati de zambete frumoase si sanatoase! HM DENT a fost infiintata in anul 2006 si a crescut rapid datorita serviciilor noastre de calitate si a abordarii noastre pline de grija si compasiune fata de pacientii nostrii.

Practica noastra exemplifica valorile esentiale ale calitatii, onestitatii si grijii in tot ceea ce facem.

Clinicie noastre sunt angajate in a oferi o ingrijire dentara de inalta calitate intr-un mediu confortabil, profesional in care sa te simti in siguranta. Avem o abordare axata pe pacient si folosim stomatologie preventiva si restaurativa pentru a va optimiza si promova sanatatea orala.

Punem accentul in a oferi un plan de tratament cuprinzator care sa integreze functionalitatea si estetica.

In timpul primei dumneavoastre vizite, vom aduna toate informatiile si va vom evalua in mod corespunzator sanatatea si nevoile dentare. Credem intr-o comunicare deschisa cu pacientii nostri, luand in considerare nevoile si prioritatile dumneavoastre individuale, astfel incat sa puteti lua o decizie finala bine informata.

Datorita tehnologie de ultima ora de care dispunem putem diagnostica si trata afectiunile orale la cel mai inalt standard.

Suntem increzatori ca serviciile si echipa noastra prietenoasa va vor depasi asteptarile si va vor face sa va simtiti in largul dumneavoastra.

Despre noi - Clinica HMDent - Dental Implant

Valorile noastre

Oferim servicii de ingrijire dentara de inalta calitate si eficiente la un pret accesibil:

  • Ingrijire dentara de cea mai inalta calitate, de lunga durata

Pentru noi este important sa oferim ingrijire dentara care dureaza! Urmati instructiunile noastre de ingrijire si lucrarile noastre dentare vor rezista testului timpului. Ne mandrim cu utilizarea celei mai avansate tehnologii dentare si a materialelor de cea mai inalta calitate pentru a va completa tratamentul dentar.

  • Stomatologie convenabila, in aceeasi zi

In zilele noastre, viata pare sa fie din ce in ce mai aglomerata. In efortul de a va economisi timp, oferim cat mai multe servicii stomatologice in aceeasi zi.

Urmatorele servicii efectuate in aceeasi zi sunt disponibile in cadrul clinicilor noastre: curatarea dintilor, curatarea profunda, plombe dentare, coroane dentare, implanturile dentare.

  • Preturi accesibile pentru cel mai bun tratament dentar

Va oferim cele mai bune servicii stomatologice la preturi corecte si accesibile. Stomatologii nostrii efectueaza tratamente care dureaza in timp folosind cea mai avansata tehnologie si materiale de cea mai inalta calitate.

Despre noi - Clinica HMDent - Dental Implant

Promovam si sustinem fericirea, integritatea si excelenta echipei noastre. 

Importanta echipei noastre
  • Stim ca nu putem reusi fara energia si efortul membrilor echipei noastre. Este foarte important pentru noi crearea unui mediu de lucru in care membrii echipei noastre sa poata avea succes.
Progres si crestere constanta
  • La HM DENT credem ca fiecare membru al echipei noastre are o contributie de facut. Stim, de asemenea, ca educatia constanta si continua este cheia cresterii!
Specialisti in domeniul implantului dentar

In domeniul stomatologiei are loc un proces de dezvoltarea constanta, in special in domeniul implanturilor.

Posibilitatile de aplicare se extind continuu, intr-un numar tot mai mare de cazuri, inserarea implanturilor inseamna o solutie perfecta pentru pacient. Un singur dinte poate fi inlocuit, arcadele dentare pot fi fixate intr-o singura zi cu ajutorul tehnologie avansate.

In cadrul cabinetului nostru stomatologic veti beneficia de implanturi de ultima generatie, datorita vastei experiente pe care o are echipa noastra combinata cu o tehnologie de ultima generatie va vom oferi cele mai bune servicii.

Preturi intotdeauna accesibile

Scopul clinicii dentare HMDent este de a oferi servicii de prima calitate la preturi accesibile.

Ne dorim sa primiti cea mai buna valoare pentru banii dumneavoastra, la un nivel de pret acceptabil: servicii de inalta calitate, informatii exacte despre proceduri, garantie si tratamentul ulterior.

Merita sa alegeti clinica HMDent.

Profesionalism si dedicare

Misiunea noastra este sa dezvoltam relații pe termen lung cu pacienții noștri și sa asigurăm servicii de calitate prin echipa noastra dedicata și bine pregatita.
Viziunea noastra este sa devenim recunoscuți ca furnizor de frunte de sanatate dentara.
Clinica dentara HMDent Implant ofera tratamente stomatologice de calitate. De la stomatologia de familie și îngrijirea dentara preventiva pana la tratamente cosmetice mai complexe. Oferim tratamente stomatologice de calitate.
1380
Implanturi Dentare

FACEȚI O PROGRAMARE ASTĂZI!

Aveti nevoie de ajutor?! 😊
Sună acum!