fbpx
implant dentar - clinica hmdent bucuresti

Implant Dentar

Implantul dentar reprezintă cea mai modernă și eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți. Fie că pierdem un dinte, mai mulți sau chiar toții dintii, tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Astfel, pacienții nu mai sunt nevoiți să sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrări de tipul punților dentare. Pierderea dinților reprezintă o reală problemă, iar înlocuirea lor, din păcate, este frecvent amânată sau chiar ignorată.

Ești pe mâini bune

HMDent București înseamnă medici de elită, personal calificat și dotări de top.

Fă o programare

Vino la clinica noastă și vom găsi cea mai bună soluție pentru zâmbetul tău.
dantura fixa pe implanturi in 24 ore

Dantură fixă în 24 ore

Este soluția ideală dacă te confrunți cu probleme precum pierderea tuturor dinților sau a majorității acestora.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este o piesă din titan pur (99,95%), având formă de șurub în general. El are menirea de a creea o rădăcina artificială în osul maxilar, acolo unde dintele natural lipsește.

Reconstrucția este formată din două segmente: unul intraosos (implantul) și unul supraosos numit bont protetic. Deasupra bontului protetic se ancorează o coroană, o punte sau o proteză.

Tratamentul este conservator în comparație cu o lucrare tradițională prin punte deoarece implanturile dentare elimină necesitatea sacrificării dinților învecinați.

Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice și funcționale extraordinare.

implant dentar

Efectele lipsei dinților

lipsa dintilor efecte

În cazurile de lipsă a dinților, atât masticația cât și estetica au de suferit. În plus, osul maxilar, acolo unde nu mai există dinte sau dinți, se vor resorbi,

În astfel de situații, inserarea unui implant va fi riscantă sau chiar imposibilă în lipsa unor manopere suplimentare, cum ar fi cele de adiție de os, prin care se reface volumul osos astfel încât implantul se poate ancora ferm.

Atunci când se pierde un dinte, iar acesta nu este înlocuit, atât dintii vecini, dar și cei antagoniști sau opuși vor migra, schimbându-și poziția corectă. Acest fapt va conduce la dezechilibre ale mușcăturii care se pot agrava prin afectarea musculaturii masticatorii sau a articulatiei temporo-mandibulare. Astfel, pacientul va experimenta oboseală musculară și dureri nejustificate în regiunea capului, precum și un permanent discomfort la nivelul danturii și a vecinătăților ei.

Dintii migrati vor retentiona mai ușor placă bacteriană și tartru, ceea ce va conduce la instalarea infecțiilor, atât la nivel dentar prin apariția și complicarea cariilor cu afecțiuni ale canalelor cât și la nivel gingivo-parodontal prin instalarea și progresarea diverselor forme de boală parodontală.

lipsa dintilor definitivi

Ce spun pacienții noștri

Iată ce spun pacienții care au ales Clinica HMDent din București, pentru implant dentar sau dantura fixă pe implanturi în 24 ore.
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
pareri implant dentar
Play Video about pareri implant dentar
dinti ficsi in 24 ore pareri
Play Video about dinti ficsi in 24 ore pareri
Play Video
Pe baza 10 recenzii
Ionel Costa
Ionel Costa
2022-09-20
recomandă
Personal amabil ,medici profesioniști,lucrări dentare de calitate.RECOMAND.
Doru Chetrone
Doru Chetrone
2022-07-13
recomandă
O echipa extraordinara. Recomand cu toata increderea! 👍
Beatrice Octavia
Beatrice Octavia
2022-07-12
recomandă
Dr Hamad, un om înainte de a fi un medic extraordinar si cu o echipa mai mult decât minunata de care sunt extrem de mulțumită de peste 10 ani, va recomand cu toata increderea ca o sa aveti rezultate extraordinare, înțelegere si fara absolut nici o durere! Respect!
Steluta Florentina Tincu
Steluta Florentina Tincu
2022-07-12
recomandă
Ar fi foarte multe de adăugat, ma rezum la cuvinte cheie ce definesc serviciile de care am beneficiat: CALITATE SERIOZITATE AMABILITATE Mulțumesc dnului doctor Hamad Fady pt tot😊!!!!
Elena Bobocea
Elena Bobocea
2022-07-12
recomandă
Un medic foarte bun ,o echipă de profesioniști! Am fost foarte mulțumită de seviciile oferite.Recomand din toată inima!💯Mulțumesc cu respect!
Claudia Militaru
Claudia Militaru
2022-07-12
recomandă
Amabilitate, seriozitate, acuratețe, intr-un cuvânt PERFECT!
Marcu Liliana Claudia
Marcu Liliana Claudia
2022-07-12
recomandă
O clinica de nota 1000, din toate punctele de vedere! Recomand cu încredere!
Balasoiu Florina Flo
Balasoiu Florina Flo
2022-07-12
recomandă
*Centrul de implatologie HMDent* Multumesc din suflet ptr tot ce ați realizat intr-un timp atât de scurt ,pentru calitatea serviciilor dar mai ales ptr implicarea de a face clientul fericit și mândru de a zâmbi din nou……recomand cu încredere serviciile oferite de echipa dumneavoastră !!!!!
Elena Nicolae
Elena Nicolae
2022-07-12
recomandă
O clinica liniștită și curată. Personalul este foarte amabil. Mulțumim pentru ajutor și rapiditate.
Simona Banu
Simona Banu
2022-07-12
recomandă
Îl recomand tuturor fiindcă este o echipă foarte devotata care își fac meseria cu placere. Le mulțumesc că m-am ajutat prompt când am apelat.
Pe baza 36 recenzii
tina ttina
tina ttina
2022-06-08
Thank you Dr. Fady for my teeth look amazing!! Strongly recommend for any dental procedure and treatment. It’s the best clinic to go in Bucharest very clean and staff professional taking good care of patients!! *****
Cristian Matei
Cristian Matei
2022-05-27
Great staff, professional and kind doctors. All the work I had done here was exceptional. This is the place to go when you have a big or small problem. Great prices!
Adrian Borcea
Adrian Borcea
2022-05-25
Sunt foarte mulțumit de serviciile HMDent, din toate punctele de vedere, iar dnl doctor Hamad este un doctor foarte bun. Recomand cu încredere!
Valentina MIHUTESCU
Valentina MIHUTESCU
2022-05-09
Transparenta, seriozitate, igiena. Recomand aceasta clinica
Bratu Tudor
Bratu Tudor
2022-05-05
The best services i’ve received so far and quality is their strong point. Very professional staff and well prepared.
Mihaela Dimoftache
Mihaela Dimoftache
2022-05-04
Promptitudine și profesionalism! Recomand
violeta diana balan
violeta diana balan
2022-05-04
Foarte mulțumită! Dr. Hamad și întreaga echipă ofera seriozitate și profesionalism. Au o clinică dotată cu aparatură (Rx, CT,etc) și materiale de lucru de înaltă calitate. Recomand cu drag sa colaborați cu aceasta clinică.Hmdent! Felicitări Domnului Dr.Hamad.👏
Andreea M.
Andreea M.
2022-05-04
Servicii de inalta calitate, personal foarte bine pregatit, recomand cu incredere!👍👍👍

Avantajele protezării pe implanturi dentare

Preț convenabil

Înlocuiești un singur dinte și nu trei ca în cazul unei punți. Un implant dentar are un cost apropiat unei lucrări tradiționale metalo-ceramice.

Salvează dinții

Implanturile dentare nu sacrifică integritatea dinților invecinati cum ar face o punte dentară, deoarece lucrarea dentară se sprijină pe implanturi și nu pe dinții naturali. Dinții dumneavostră sănătoși nu sunt afectați sub nici o formă, această fiind în beneficiul sănătății dumneavoastră orale.

Salvează osul

În lipsa dintelui / dinților, osul începe să se demineralieze și să se resoarba afectând echilibrul aparatului masticator și implicit al întregului organism. Implantul dentar, asemenea unei rădăcini naturale stimulează pozitiv osul, păstrându-i integritatea cantitativă și calitativă.

Confortabil

Implanturile dentare vă permit să zâmbiți, să vorbiți și să mâncați confortabil, cu încredere.

Estetic

Lucrările dentare pe implanturi pot fi unidentare, parțiale și totale. Lucrările dentare pe implanturi pot fi unidentare, parțiale și totale.

Rata de succes

Rata de succes a înlocuirii dinților prin implanturi este foarte mare (95-97%-mandibulă și 92-95% maxilar), dacă pacientul prezintă o stare de sănătate generală și locală bună, prezintă o igienă dentară bună, nu este un mare fumător sau consumator de băuturi alcoolice în exces.

Păstrarea igienei orale deține un rol hotărâtor în reușita tratamentului prin implanturi, deoarece factorul microbian poate compromite definitiv această reușită.

Contraindicații

Contraindicațiile la tratamentul cu implanturi dentare sunt puține la număr și vizează afecțiuni metabolice, cum ar fi diabetul necontrolat, afecțiuni decompensate, boli osoase sau forme de cancer. Nu există limite de vârstă superioară deoarece implanturile dentare moderne sunt special tratate pe suprafață lor și au un design care le permite o ancorare fermă chiar și în oase maxilare cu densitate scăzută, dar există limită de vârstă inferioară, evitându-se implantarea până nu se încheie creșterea osoasă, adică în perioada de adolescență.

Prețuri

Implant dentar IRES

Preț: 2500 lei

Implant dentar Neodent Straumann Group

Preț: 2500 lei

Implant dentar Bredent (Germania)

Preț: 2800 lei

Implant dentar Straumann Roxolide SLA – Elveția

Preț: 4000 lei

Implant Straumann Roxolide SLA Active integrare rapidă – Elveția

Preț: 4600 lei

Adiție de os pentru 1-2 dinți

Preț: 1500 lei

Adiție de os pentru 3-5 dinți

Preț: 2500 lei

Sinus lifting minim invaziv cu abordare crestală

Preț: 2000 lei

Sinus lifting extern fără inserare de implant

Preț: 3500 lei

FACEȚI O PROGRAMARE ASTĂZI!

Aveti nevoie de ajutor?! 😊