Principal al examinarii initiale

O igiena dentara buna reprezinta o parte importanta a unui plan de sanatate proactiv. Grija pe care o avem fata de dinti si gingii, ne imbunatatesc starea generala de sanatate si ne ajuta la prevenirea bolilor care ne pot scurta durata de viata.

Primul pas pentru stabilirea planului de tratament il reprezinta examinarea orala.

Consultatie - Clinica HMDent - Dental Implant

Scopul principal al examinarii initiale este de a identifica probleme de sanatate orala de care ati putea suferi. Medicul dentist se va uita dupa probleme ca:

  • dinti deteriorati, lipsa sau cariati
  • semne timpurii ale cariilor
  • starea gingiilor, cum ar fi inflamatia sau alte bolii gingivale
  • pentru a vedea starea lucrarilor facute anterior, cum ar fi lucrari dentare, coroane.
Consultatie - Clinica HMDent - Dental Implant

Aceste probleme sunt notate in fisa pacientului si pe baza acestora se va stabili planul de tratament.

Aceasta prima consultatie este foarte importanta pentru a determina ce tip de tratament aveti nevoie, durata si costul tratamentului.

Consultatie rapida si usoara

Majoritate persoanelor au retineri in as face o programare pentru o consultatie deoarece nu stiu exact ce se intampla in timpul procedurii si cat timp va dura.

Aceasta este o procedura care nu dureaza mult si fara durere, majoritatea consultatiilor intitale dureaza intre cateva minute si cu siguranta nu mai mult de 30 de minute.

Profesionalism si dedicare

Misiunea noastra este sa dezvoltam relații pe termen lung cu pacienții noștri și sa asigurăm servicii de calitate prin echipa noastra dedicata și bine pregatita.
Viziunea noastra este sa devenim recunoscuți ca furnizor de frunte de sanatate dentara.
Clinica dentara HMDent Implant ofera tratamente stomatologice de calitate. De la stomatologia de familie și îngrijirea dentara preventiva pana la tratamente cosmetice mai complexe. Oferim tratamente stomatologice de calitate.
1380
Implanturi Dentare

FACEȚI O PROGRAMARE ASTĂZI!

Aveti nevoie de ajutor?! 😊